+missjay's+fotopages

By: missjay farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Jul-2006 21:09 Email | Share | | Bookmark
moving

this fotopage has been moved to http://missjay.fotopages.com

upcoming and future entries will be posted there!


Thursday, 22-Jun-2006 07:43 Email | Share | | Bookmark
Kittens are the Cutest Creature on Earth

hm..busan2..
ommakko..! woi ape nih sergah org?
cam best je tali camere nih
View all 13 photos...
mereka dah besar! eeeyy sunggoh adorable !!!!!!!!! muke sengal plak tu



Monday, 19-Jun-2006 14:41 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Damai Laut

day 1: dlm kete mase dah nak sampai
 
eh..gedik gak aku nih =P
View all 144 photos...
wah sunggoh banyak gambo telah di ambik sepanjang cuti 3 hari kat damai laut. kat ner damai laut nih eh. aku pon tak penah pegi..ni ikot family cousin aku gi sirim punye family day utk kali ke2..last year kat cherating..this year kat Damai Laut Country Resort. dekat2 ngan Lumut aa. kitorg dok kat Swiss Garden Hotel. best best. makan sedap. tido sedap. hahaha...sepanjang 3 hari 2 malam kat sinih, aku wat 4 bende ni jer,

1.tido
2.makan
3.ambik gamba
4.mandi laut

gagaga
ok la tu kan...utk semester break. puas gak aa mandi laut. heheh..first time ambik gamba sunset tepi laut. selame ni asik tgk sunset drp padang depan umah jer.
sile view all pics yeah enjOi!

kredits to my cousin Ajie, kerane rajin berposing, dan meminjamkan camera olympus nye utk some pics.



Friday, 9-Jun-2006 18:48 Email | Share | | Bookmark
Mission Accomplished!

 
 
 
View all 21 photos...





AKHIRNYA i've settled everything for this semester! yeah! sadly all these artworks takkan dpt balik selagi belom end of final year that is next year january. huh. sak a limkokweng.
anyway, these are the final projects of 2 out of 3 subjects taken this semester. walaupon hanya 3 tapi seperti 30 subjek first was for packaging design, aku kene buat road safety nyer packaging. mmg semuenye tahon ini adelah roadsafety. sangap sangap sangap. 2 items chosen was safety vest and bike helmet. aku tarok name brandnyer Reflekto' ngan pro-rider. hahah. takde idea. Reflekto is a pouch beg 100% JAHIT TANGAN believe it or not, my boyfren done that. that's a great big deal of shame for me the idea+design was mine, tapi aku takreti nak buat. aku taknak buat beg tapi die nak buat. sbb die suke jahit. jadi die telah menjahanamkan beg digi yg dpt free mase keje 7e dulu dan dibuatnye jadi seperti gamba2 nih. tulisan REFLEKTO courtesy of abgatan*. ( rubber dye, block dan alat2 yg die wat print baju punye) oh. masih belom blanje die nasikgoreng lagi.
next item is helmet bag. asal2 nye beg tu takde see thru. jaring2 tu beli kat kedai jahit yg org buat org kawin punye tu. tah camne ade yg kaler itam punye. again, piyan buat. jahit tangan skali lagi. sticker on the helmet aku potong sendri. kalau tgk dekat2 potongan aku agak hampas. aku mmg fail memotong2 menggunting2 ni. semue brand tag, aku design. taklawa sgt tapi jadi laaaa. terok tol aku bagi description kat artwork aku nih. kalau nak tau begini lah aku presentation dlm kelas. betape teroknya

Booklet Road Safety is a computer graphic punye project. aku buat target audience aku bicycle rider. alang2 packaging wat utk biker skali la wat booklet. bangunan2 kartun tu trace from mood swing mural.
(see my early entry on this fp entitle Mood Swing ModsParty kot) other design last minit 2 malam lepas punye idea. malam tadi baru buat. sabtu pagi baru nak antar. print murah2 je..nak print glossy takde duit software used: adobe illustrator cs & adobe indesign cs2.

NOW IM ON A 3 MONTHS BREAK YEAH! bole la menembak gambar banyak2 yay yay!


Wednesday, 31-May-2006 13:31 Email | Share | | Bookmark
Today

my comel kittens are 18 days old today!



i call this one Tiger sbb muke die mcm anak rimau.

rockie tu bapak aku tarok name tu. aku dah kate mcm kelaka jek tapi die nak panggil gak rockie. ha lantaklah. lilo baru bangon tido. aku dah tau dah camne nak beza rockie ngan tiger. rockie tu cam budak nerd sket tiger tu lak muke nak garang jek.

mommy diorg, Kittie.


other pics








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net